It is currently February 4th, 2023, 2:03 am

Could anyone help me re-create my Conky config in RM?

Get help with creating, editing & fixing problems with skins
NELyon
Posts: 3
Joined: May 1st, 2010, 11:55 pm

Could anyone help me re-create my Conky config in RM?

Post by NELyon »

G'day, people of the Rainmeter forums.

Basically, I just switched from a Linux distro to Windows 7, and I want to recreate my Conky config. It's just a simple, thin bar across the top of the screen with basic stats. I'm not a huge fan of the sidebar-like concept that most Conky and the default Rainmeter skins have.

I studied the Enigma skins and despite looking like normal INI files, they were totally foreign to me. Could anyone help me out? I'm not looking for someone to do it for me necessarily, just point me in the direction of what I'd have to do.


Here's a screenshot of my old desktop. I'm trying to recreate the bar across the top. http://i.imgur.com/yWWmE.jpg

I'd be crazy happy for any help. Thanks :D.
Last edited by NELyon on May 2nd, 2010, 12:44 am, edited 1 time in total.
User avatar
VClouds
Posts: 77
Joined: April 7th, 2010, 2:34 pm

Re: Could anyone help me re-create my Conky config in RM?

Post by VClouds »

This looks pretty close to what your looking for ;)
http://m-trax.deviantart.com/art/playmini-RainMeter-162621733
NELyon
Posts: 3
Joined: May 1st, 2010, 11:55 pm

Re: Could anyone help me re-create my Conky config in RM?

Post by NELyon »

Thanks 100000%, that's like, perfect.

:D
User avatar
VClouds
Posts: 77
Joined: April 7th, 2010, 2:34 pm

Re: Could anyone help me re-create my Conky config in RM?

Post by VClouds »

What a good timing, That skin was just submitted to DA.
NELyon
Posts: 3
Joined: May 1st, 2010, 11:55 pm

Re: Could anyone help me re-create my Conky config in RM?

Post by NELyon »

Submitted 40M ago
I now consider myself one of the luckiest people on the planet. I gotta go buy some lottery tickets. :D
User avatar
JpsCrazy
Posts: 667
Joined: April 18th, 2010, 2:16 pm
Location: NY, USA

Re: Could anyone help me re-create my Conky config in RM?

Post by JpsCrazy »

Better give VClouds a good share of your winnings. :P