It is currently June 18th, 2024, 10:52 pm

foreign languages not displaying

Get help with creating, editing & fixing problems with skins
pei
Posts: 7
Joined: April 6th, 2010, 1:23 am

Re: foreign languages not displaying

Post by pei »

Chewtoy wrote: "Save as..." and under what you want the file to be namned you have "Save as type" and "Encoding". Change the encoding (default ANSI) to "unicode big endian", as that is what was recomended.
this is what i get when i save it as "unicode big endian"

Image
User avatar
Chewtoy
Moderator
Posts: 995
Joined: June 10th, 2009, 12:44 pm
Location: Sweden

Re: foreign languages not displaying

Post by Chewtoy »

Huh.... Try saving as "Unicode" instead. I got an error with big endian as well.
Unicode and UTF-8 works great. It's just Big endian that's posing a problem.
I don't think, therefore I'm not.
User avatar
Kagelou
Posts: 23
Joined: May 25th, 2010, 10:37 pm

Re: foreign languages not displaying

Post by Kagelou »

Yea Im having the exact same problem as pei =/
Im pretty noob at rainmeter, but could someone tell me which file to post that code into, and where? Thanks!
I'll do what I can to help this thread out!
User avatar
Kagelou
Posts: 23
Joined: May 25th, 2010, 10:37 pm

Re: foreign languages not displaying

Post by Kagelou »

Found something like this, but it seems like it's a patch for v1.1 =/
If you need any translations, let me know because I'm fluent~
dragonmage
Developer
Posts: 1270
Joined: April 3rd, 2009, 4:31 am
Location: NC, US

Re: foreign languages not displaying

Post by dragonmage »

Fluent huh? I speak a little but read none.
User avatar
~Faradey~
Posts: 366
Joined: November 12th, 2009, 4:47 pm
Location: Ukraine

Re: foreign languages not displaying

Post by ~Faradey~ »

I did some testing and i think i know the problem. This becouse of additional plugins installed in Winamp. Maybe they were unproperly installed or registered in regsvr32 if required.
~ To those who have same problem - Try to reinstall winamp without any external plugin. Today i have installed newest winamp and my skin worked fine with hieroglyphics but when i added some plugin...no hieroglyphics ( only ????
User avatar
Kagelou
Posts: 23
Joined: May 25th, 2010, 10:37 pm

Re: foreign languages not displaying

Post by Kagelou »

So does that mean that we can not use the Winamp Classic Pro plugin??? =/
pei
Posts: 7
Joined: April 6th, 2010, 1:23 am

Re: foreign languages not displaying

Post by pei »

~Faradey~ wrote:I did some testing and i think i know the problem. This becouse of additional plugins installed in Winamp. Maybe they were unproperly installed or registered in regsvr32 if required.
~ To those who have same problem - Try to reinstall winamp without any external plugin. Today i have installed newest winamp and my skin worked fine with hieroglyphics but when i added some plugin...no hieroglyphics ( only ????
ahh, alright i'll try it out. thx
User avatar
~Faradey~
Posts: 366
Joined: November 12th, 2009, 4:47 pm
Location: Ukraine

Re: foreign languages not displaying

Post by ~Faradey~ »

pei wrote: ahh, alright i'll try it out. thx
so? is it helped?
pei
Posts: 7
Joined: April 6th, 2010, 1:23 am

Re: foreign languages not displaying

Post by pei »

~Faradey~ wrote: so? is it helped?
edit: nevermind, I reinstalled winamp once again. except this time i took the effort to check off the components. works now! thanks! :)

edit2: also i think i've found the plug-in that messes it up. it's the nowplaying for personal msg on msn. http://www.myplugins.info/msn-messenger-plugin.php when i installed that plug-in it changes the title on rainmeter. :\