It is currently July 18th, 2019, 12:04 pm

Gadgets 5.1.0 - inspired by AddGadgets.com Sidebar Gadgets

Post your work-in-progress and completed skins to share and discuss.
User avatar
MourningStar
Posts: 29
Joined: June 12th, 2016, 2:40 am

Re: Gadgets 3.0.1 - inspired by AddGadgets.com Sidebar Gadgets

MourningStar » November 9th, 2017, 12:24 am

jsmorley wrote:You can get anything you want, at Alice's Restaurant.
"...exceptin' Alice" - :D
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 19287
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: Gadgets 3.0.1 - inspired by AddGadgets.com Sidebar Gadgets

jsmorley » November 9th, 2017, 1:41 am

MourningStar wrote:"...exceptin' Alice" - :D
LOL, any response other than that would have told me you were lying about 1972...
Krux
Posts: 2
Joined: November 22nd, 2017, 11:41 pm

Re: Gadgets 3.0.1 - inspired by AddGadgets.com Sidebar Gadgets

Krux » November 23rd, 2017, 12:09 am

Trying to get it to pick up my fans, the CPU and GPU ones aren't working.
I see in the HWiNFO Shared Memory Viewer that my CPU fan value is 0x3000005 and my GPU is 0x3000000
After setting those values under Motherboard, and refreshing the CPU and GPU meters, the fans indicate 0% and 0 RPM respectively.
Untitled.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Milamber33
Posts: 12
Joined: October 31st, 2015, 6:30 pm

Re: Gadgets 3.0.1 - inspired by AddGadgets.com Sidebar Gadgets

Milamber33 » November 23rd, 2017, 1:36 am

The sensor ID is wrong. Look at HWiNFO-MOBO-SensorID in your config and it's 0xf0ec0101, but in HWiNFO you can see the ID on the right under Sensor Details is 0xf7067910.
User avatar
SilverAzide
Posts: 569
Joined: March 23rd, 2015, 5:26 pm

Re: Gadgets 3.0.1 - inspired by AddGadgets.com Sidebar Gadgets

SilverAzide » November 23rd, 2017, 1:48 am

Oops, my bad, didn't see that posting! Apologies to Milamber33!
Last edited by SilverAzide on November 23rd, 2017, 2:23 am, edited 2 times in total.
DeviantArt Gadgets More...
Milamber33
Posts: 12
Joined: October 31st, 2015, 6:30 pm

Re: Gadgets 3.0.1 - inspired by AddGadgets.com Sidebar Gadgets

Milamber33 » November 23rd, 2017, 2:09 am

I wasn't looking at my system, both values I quoted are from the screenshot provided by Krux. ;-)
User avatar
SilverAzide
Posts: 569
Joined: March 23rd, 2015, 5:26 pm

Re: Gadgets 3.0.1 - inspired by AddGadgets.com Sidebar Gadgets

SilverAzide » November 23rd, 2017, 2:30 am

Krux wrote:Trying to get it to pick up my fans, the CPU and GPU ones aren't working.
In addition to what Milamber33 noted, pay particular attention to the important notes in the settings file. If your GPU fan speed is reported by your GPU sensor, you need to set the motherboard GPU fan sensor variable HWiNFO-MOBO-GPUFan to "0x0" to disable it.
DeviantArt Gadgets More...
Krux
Posts: 2
Joined: November 22nd, 2017, 11:41 pm

Re: Gadgets 3.0.1 - inspired by AddGadgets.com Sidebar Gadgets

Krux » November 25th, 2017, 12:25 am

Thank you guys, I didn't realize about the SensorId - felt silly overlooking that actually.
And I changed the mobo gpu sensor to 0x0, working fine now, thanks!
Kind of weird that usage is always at 100% but it shows the rpm which is what matters. Thanks!
Shiro214
Posts: 1
Joined: December 22nd, 2017, 9:32 pm

Re: Gadgets 3.0.1 - inspired by AddGadgets.com Sidebar Gadgets

Shiro214 » December 22nd, 2017, 9:52 pm

Issue on Network Meter Pro not showing network traffic (upload/download)
User avatar
SilverAzide
Posts: 569
Joined: March 23rd, 2015, 5:26 pm

Re: Gadgets 3.0.1 - inspired by AddGadgets.com Sidebar Gadgets

SilverAzide » December 23rd, 2017, 1:28 am

Sounds like you haven't installed the NetMonitor service.
You might want to read the instructions: https://comments.deviantart.com/1/522574269/4423509470.
DeviantArt Gadgets More...