It is currently October 7th, 2022, 10:07 am

Unable to install Rainmeter

Get help with installing and using Rainmeter.
TetraCleric
Posts: 2
Joined: June 10th, 2010, 2:59 am

Unable to install Rainmeter

Post by TetraCleric »

When attempting to install Rainmeter with Win 7 32-bit, I get an error telling me "Error decompressing data! Corrupted Installer"

When attempting to install Rainmeter with Win 7 64-bit, I get an error telling me "Installer integrity check has failed. Common causes include incomplete download and damaged media. Contact the installer's author to obtain a new copy. More information at http://nsis.sf.net/NSIS_Error.


I am able to use the zip'd install of 1.1, but I am unable to launch any other version from the installer. I have cleared my cache and re-downloaded the client and saved as alternate names. I have downloaded to different hard drives to no avail.

Any help?
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 22547
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: Unable to install Rainmeter

Post by jsmorley »

TetraCleric wrote:When attempting to install Rainmeter with Win 7 32-bit, I get an error telling me "Error decompressing data! Corrupted Installer"

When attempting to install Rainmeter with Win 7 64-bit, I get an error telling me "Installer integrity check has failed. Common causes include incomplete download and damaged media. Contact the installer's author to obtain a new copy. More information at http://nsis.sf.net/NSIS_Error.


I am able to use the zip'd install of 1.1, but I am unable to launch any other version from the installer. I have cleared my cache and re-downloaded the client and saved as alternate names. I have downloaded to different hard drives to no avail.

Any help?
Apparently the file was corrupted on the Google Code site. It has been fixed. Re-download the 64bit version and it should be fine now.
TetraCleric
Posts: 2
Joined: June 10th, 2010, 2:59 am

Re: Unable to install Rainmeter

Post by TetraCleric »

jsmorley wrote: Apparently the file was corrupted on the Google Code site. It has been fixed. Re-download the 64bit version and it should be fine now.

Oh sweet, cool.