It is currently December 9th, 2021, 5:02 am

MusicBee is no show. 3.4.7805

Report bugs with the Rainmeter application and suggest features.
User avatar
David8192
Posts: 152
Joined: July 8th, 2021, 11:30 pm
Location: The King's Avenue, Golden Kingdom

MusicBee is no show. 3.4.7805

Post by David8192 »

mb.JPG
The player does not respond to anything. Honestly, it is the first time I am trying it (for skin support). Using the same skin, WMP, Winamp and Aimp are functional per their capacity. MusicBee does absolutely nothing.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
For some Reason, the square root of X2 does not involve X

the DA GALLERY 8-)
User avatar
Mordasius
Posts: 1084
Joined: January 22nd, 2011, 4:23 pm
Location: GMT +8

Re: MusicBee is no show. 3.4.7805

Post by Mordasius »

David8192 wrote: November 19th, 2021, 1:06 am The player does not respond to anything. Using the same skin, WMP, Winamp and Aimp are functional per their capacity. MusicBee does absolutely nothing.
Works fine for me with PlayerName=CAD. Did you remember to enable the "CD Art Display" plugin in MusicBee > Edit -> EditPreferences -> Plugins -> check launch on startup box?
User avatar
David8192
Posts: 152
Joined: July 8th, 2021, 11:30 pm
Location: The King's Avenue, Golden Kingdom

Re: MusicBee is no show. 3.4.7805

Post by David8192 »

Mordasius wrote: November 19th, 2021, 1:57 am Works fine for me with PlayerName=CAD. Did you remember to enable the "CD Art Display" plugin in MusicBee > Edit -> EditPreferences -> Plugins -> check launch on startup box?
Yes, I used the CAD for the player name. And, No I did not enable the plugin. I'm on it.
For some Reason, the square root of X2 does not involve X

the DA GALLERY 8-)
User avatar
David8192
Posts: 152
Joined: July 8th, 2021, 11:30 pm
Location: The King's Avenue, Golden Kingdom

Re: MusicBee is no show. 3.4.7805

Post by David8192 »

Mordasius wrote: November 19th, 2021, 1:57 am Works fine for me with PlayerName=CAD. Did you remember to enable the "CD Art Display" plugin in MusicBee > Edit -> EditPreferences -> Plugins -> check launch on startup box?
Cool! Now it works. Thanks Mordasius. So, I have to make instructions for the end user?
For some Reason, the square root of X2 does not involve X

the DA GALLERY 8-)
User avatar
death.crafter
Rainmeter Sage
Posts: 1208
Joined: April 24th, 2021, 8:13 pm

Re: MusicBee is no show. 3.4.7805

Post by death.crafter »

David8192 wrote: November 19th, 2021, 8:32 pm Cool! Now it works. Thanks Mordasius. So, I have to make instructions for the end user?
If you want to ;-)
from the Realm of Death
User avatar
David8192
Posts: 152
Joined: July 8th, 2021, 11:30 pm
Location: The King's Avenue, Golden Kingdom

Re: MusicBee is no show. 3.4.7805

Post by David8192 »

death.crafter wrote: November 21st, 2021, 4:32 am If you want to ;-)
It seems more like a must.
For some Reason, the square root of X2 does not involve X

the DA GALLERY 8-)