It is currently July 4th, 2022, 7:04 am

Market Prices

RSS, ATOM and other feeds, GMail, Stocks, any information retrieved from the internet
themgnt
Posts: 7
Joined: September 22nd, 2011, 2:06 pm

Re: Market Prices

Post by themgnt »

Mordasius wrote: January 28th, 2022, 8:54 am The latest version allows you to customise the stock/index names AND adjust the size of the first column. Download it from https://www.deviantart.com/mordasius/art/Market-Prices-755702746

Right-click on the skin -> Edit Stock Symbols -> enter cutomised labels and reduce the width of the first column if you need to -> save the file and refresh the skin. Wait at least one minute between refreshes to avoid getting your IP blocked.
This is awesome!

One small note: when you reduce the first column it also reduces the title of the skin. I get Financi... now instead of the full name. I reedcuded to 80. I'm not bothered by this but thought I should let you know.

Thanks for adding this feature!
User avatar
Mordasius
Posts: 1095
Joined: January 22nd, 2011, 4:23 pm
Location: GMT +8

Re: Market Prices

Post by Mordasius »

themgnt wrote: January 30th, 2022, 6:31 pm when you reduce the first column it also reduces the title of the skin.
Good catch - hadn't noticed that. I've updated the version on Deviant Art but rather than downloading the .rmSkin again I suggest you open MarketPrices.ini with you text editor and goto line 102 in the [TitlePanel] section and enter a new line with W=128.

Code: Select all

[TitlePanel]
Meter=STRING
MeterStyle=sTextLeft
FontSize=#FontHeight#
FontColor=66ccff
SolidColor=00000001
X=36
Y=#HeaderLine#
W=128
LeftMouseUpAction=http://www.CNBC.com
ToolTipText="Markets @CNBC"
Text=#TableTitle#
UpdateDivider=-1
Group=1
LOKSTED
Posts: 2
Joined: May 7th, 2018, 10:02 pm

Re: Market Prices

Post by LOKSTED »

I can't get the third label to show. The first 2 works flawlessly
Image
https://imgur.com/a/BH1Pxsa
readimarco
Posts: 1
Joined: March 9th, 2022, 5:48 am

Re: Market Prices

Post by readimarco »

LOKSTED wrote: March 3rd, 2022, 2:45 pm I can't get the third label to show. The first 2 works flawlessly
Image
https://imgur.com/a/BH1Pxsa
Hey! Did you change the Number of Stocks to 3?

Code: Select all

;----Enter the number of stocks or indexes you want to track below 
NumberOfStocks=3
ScottK
Posts: 12
Joined: August 18th, 2017, 8:37 am

Re: Market Prices

Post by ScottK »

It looks like CNBC may have changed their schema yet again.

None of the parsing appears to be working as expected. I'll grab the latest version of the skin, but I'm not holding out hope that it will fix the issue.

--ScottK

UPDATE: I stand corrected: apparently, I was running a significantly older version - balance in the universe has be restored!
User avatar
FreeRaider
Posts: 826
Joined: November 20th, 2012, 11:58 pm

Re: Market Prices

Post by FreeRaider »

On my windows 7 (64 -bit) machine this skin doesn't work.

I changed UserAgent but I have this (Fetch error)... (ErrorCode=12029) (MarketPrices\MarketPrices.ini - [InfoIndex1]).

Last version of skin and last version of Chrome.

:confused:
User avatar
eclectic-tech
Rainmeter Sage
Posts: 4779
Joined: April 12th, 2012, 9:40 pm
Location: Cedar Point, Ohio, USA

Re: Market Prices

Post by eclectic-tech »

FreeRaider wrote: June 4th, 2022, 12:31 pm On my windows 7 (64 -bit) machine this skin doesn't work.

I changed UserAgent but I have this (Fetch error)... (ErrorCode=12029) (MarketPrices\MarketPrices.ini - [InfoIndex1]).

Last version of skin and last version of Chrome.

:confused:
Working for me using Win 10... ErrorCode=12029 means something is blocking the webparser from connecting to the internet.
I would check your IExplorer settings, clear the cache, restore default settings, ...
One member (in 2010) found malware was changing the proxy...
User avatar
FreeRaider
Posts: 826
Joined: November 20th, 2012, 11:58 pm

Re: Market Prices

Post by FreeRaider »

eclectic-tech wrote: June 5th, 2022, 3:26 am Working for me using Win 10... ErrorCode=12029 means something is blocking the webparser from connecting to the internet.
I would check your IExplorer settings, clear the cache, restore default settings, ...
One member (in 2010) found malware was changing the proxy...
Checked my computer and no malware or anything.
Other skins with webparser work fine, only this skin doesn't work. :confused:
User avatar
eclectic-tech
Rainmeter Sage
Posts: 4779
Joined: April 12th, 2012, 9:40 pm
Location: Cedar Point, Ohio, USA

Re: Market Prices

Post by eclectic-tech »

FreeRaider wrote: June 5th, 2022, 2:39 pm Checked my computer and no malware or anything.
Other skins with webparser work fine, only this skin doesn't work. :confused:
Not sure what else to try since the default skin settings work fine; shows Dow Jones Index and FTSE.
What value do you have as you #UserAgent#?
Can you access the site in your browser? DJI: https://www.cnbc.com/quotes/.DJI
dji.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
FreeRaider
Posts: 826
Joined: November 20th, 2012, 11:58 pm

Re: Market Prices

Post by FreeRaider »

eclectic-tech wrote: June 6th, 2022, 2:07 am Not sure what else to try since the default skin settings work fine; shows Dow Jones Index and FTSE.
What value do you have as you #UserAgent#?
Can you access the site in your browser? DJI: [url]https://www.cnbc.com/quotes/.DJI
My #UserAgent# variable Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/102.0.0.0 Safari/537.36
Yes, I can acces the site in Chrome.

In fact, I don't understand why the skin doesn't work.