It is currently September 16th, 2019, 1:10 am

Top Process Meter - Gadgets Patch 5.1.0

Post your work-in-progress and completed skins to share and discuss.
User avatar
SilverAzide
Posts: 573
Joined: March 23rd, 2015, 5:26 pm

Re: Top Process Meter - Gadgets Patch 4.1.1

SilverAzide » July 8th, 2018, 5:29 pm

An update to the Top Process Meter gadget has been released, with additional Gadgets for monitoring GPU and RAM.

Get it on DeviantART: http://fav.me/dca2ufe

For Top Process Meter 4.1.1:
  • Added Top GPU Meter and Top RAM Meter. Renamed Top Process Meter to Top CPU Meter.
  • Corrected Settings to prevent long text entries from displaying outside the bounds of textboxes.
DeviantArt Gadgets More...
User avatar
SilverAzide
Posts: 573
Joined: March 23rd, 2015, 5:26 pm

Re: Top Process Meter - Gadgets Patch 5.0.0

SilverAzide » December 22nd, 2018, 2:01 am

A minor update to the Top Process Meter gadgets has been released.

Get it on DeviantART: http://fav.me/dca2ufe

For Top Process Meter 5.0.0:
  • Corrected issue in Top GPU Meter where usage percentage would exceed 100%.
DeviantArt Gadgets More...
User avatar
SilverAzide
Posts: 573
Joined: March 23rd, 2015, 5:26 pm

Re: Top Process Meter - Gadgets Patch 5.1.0

SilverAzide » July 13th, 2019, 7:08 pm

A minor (cosmetic) update to the Top Process Meter gadgets has been released.

Get it on DeviantART: http://fav.me/dca2ufe

For Top Process Meter 5.1.0:
  • Revised Settings skins button appearance due to changes in Rainmeter 4.3.0.

Please note that the Top GPU Meter requires Windows 10 Fall Creator's Update (v1709) or later.
DeviantArt Gadgets More...
User avatar
iieeann
Posts: 22
Joined: September 8th, 2017, 12:29 am

Re: Top Process Meter - Gadgets Patch 5.1.0

iieeann » September 2nd, 2019, 11:59 am

Hi, i just downloaded this skin, however after loaded, there is no content at all for cpu gpu and ram meter. totally empty except for the title. what could be the problem?

Image
Laptop : Dell Precision 7720, E3-1535M v6, P5000, 6TB SSD. Windows 10.1903
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 19440
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: Top Process Meter - Gadgets Patch 5.1.0

jsmorley » September 2nd, 2019, 12:03 pm

First, are you getting any errors in About/Log in Rainmeter?

Second, take a look at this:

https://forum.rainmeter.net/viewtopic.php?f=118&t=23156
User avatar
iieeann
Posts: 22
Joined: September 8th, 2017, 12:29 am

Re: Top Process Meter - Gadgets Patch 5.1.0

iieeann » September 2nd, 2019, 12:05 pm

I am just about to update, all the 3 meters are working now, i did not do anything anyway, just after posted the earlier message, i saw the 3 skins are working. why is it taking few minutes to start working is not sure.
Laptop : Dell Precision 7720, E3-1535M v6, P5000, 6TB SSD. Windows 10.1903
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 19440
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: Top Process Meter - Gadgets Patch 5.1.0

jsmorley » September 2nd, 2019, 12:09 pm

I would be tempted to run both of the "fix" approaches in that thread I linked to above. It can't ever hurt, and it is possible that there is something slightly amiss in your PerfMon database(s).

Those skins should start displaying reasonably instantaneously.
User avatar
iieeann
Posts: 22
Joined: September 8th, 2017, 12:29 am

Re: Top Process Meter - Gadgets Patch 5.1.0

iieeann » September 2nd, 2019, 12:19 pm

I don't see under registry the Disable Performance Counter thing. Do i need to add it?

Image
Laptop : Dell Precision 7720, E3-1535M v6, P5000, 6TB SSD. Windows 10.1903
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 19440
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: Top Process Meter - Gadgets Patch 5.1.0

jsmorley » September 2nd, 2019, 12:31 pm

iieeann wrote:
September 2nd, 2019, 12:19 pm
I don't see under registry the Disable Performance Counter thing. Do i need to add it?

Image
NO. Don't mess with that one. If that was set to disabled, you wouldn't have ever gotten anything.

Just run those two cmd.exe commands in that thread.
User avatar
iieeann
Posts: 22
Joined: September 8th, 2017, 12:29 am

Re: Top Process Meter - Gadgets Patch 5.1.0

iieeann » September 4th, 2019, 1:08 am

Ran the 2 commands. first run it said not successful, 2nd run is ok. Now the gadget is loaded normally.
Laptop : Dell Precision 7720, E3-1535M v6, P5000, 6TB SSD. Windows 10.1903