It is currently July 4th, 2022, 6:52 am

Rainformer 3.2 AIDA64 Edition

A package of skins with a "theme" or by a single author
User avatar
balala
Rainmeter Sage
Posts: 14340
Joined: October 11th, 2010, 6:27 pm
Location: Gheorgheni, Romania

Re: Rainformer 3.2 AIDA64 Edition

Post by balala »

NismoZ wrote: March 24th, 2022, 1:26 pm The weather skin works in Win10, but not Server 2016. Anything you can think of to troubleshoot?
Make sure you're using a correct API key on the Server 2016 machine. I suppose you don't have the same version of the skin on both computers. Last few days there have been more posts invoking the same issue:
https://forum.rainmeter.net/viewtopic.php?t=35770&start=440#p205716
https://forum.rainmeter.net/viewtopic.php?t=35770&start=440#p205731
https://forum.rainmeter.net/viewtopic.php?t=34734&e=1&view=unread#p205741
In all cases the API key had to be fixed and in all cases fixing it fixed the issue.
So first advice I think would be to check the API key and fix it if it has to be fixed (which I suppose).
If you don't know how to do this, please let us know for further assistance.
NismoZ
Posts: 26
Joined: May 1st, 2020, 3:04 pm

Re: Rainformer 3.2 AIDA64 Edition

Post by NismoZ »

balala wrote: March 24th, 2022, 6:54 pm Make sure you're using a correct API key on the Server 2016 machine. I suppose you don't have the same version of the skin on both computers. Last few days there have been more posts invoking the same issue:
https://forum.rainmeter.net/viewtopic.php?t=35770&start=440#p205716
https://forum.rainmeter.net/viewtopic.php?t=35770&start=440#p205731
https://forum.rainmeter.net/viewtopic.php?t=34734&e=1&view=unread#p205741
In all cases the API key had to be fixed and in all cases fixing it fixed the issue.
So first advice I think would be to check the API key and fix it if it has to be fixed (which I suppose).
If you don't know how to do this, please let us know for further assistance.
The Variables.inc file in the @Resources folder already had the updated APIkey.
User avatar
balala
Rainmeter Sage
Posts: 14340
Joined: October 11th, 2010, 6:27 pm
Location: Gheorgheni, Romania

Re: Rainformer 3.2 AIDA64 Edition

Post by balala »

NismoZ wrote: March 24th, 2022, 9:35 pm The Variables.inc file in the @Resources folder already had the updated APIkey.
Sorry, but can say nothing in tis case
takius
Posts: 3
Joined: February 15th, 2017, 5:59 pm

Re: Rainformer 3.2 AIDA64 Edition

Post by takius »

hello,
after having the same problem with the weather plugin, I found your subject to correct (APIKEY correction)

I also noticed an element on the unit of measurement of atmospheric pressure
in English-speaking countries, I don't know
but in French-speaking countries, the unit is [hPa] - HECTOPASCAL ( SI unit )
the old unit was [mb] - MILLIBAR

thanks

edit ; google translate FR > EN
Sagoes
Posts: 1
Joined: April 19th, 2022, 12:21 am

Re: Rainformer 3.2 AIDA64 Edition

Post by Sagoes »

Recently for some reason it no longer shows CPU usage %. Just shows 0.0%, but shows usage in task manager. I have all external applications checked off and still can't figure out why the rainmeter widget won't calculate usage but everything else works. I have full version of AIDA and it was working before. 12700K with Msi z690 Edge
User avatar
mmxiv
Posts: 18
Joined: February 14th, 2021, 5:48 pm

Re: Rainformer 3.2 AIDA64 Edition

Post by mmxiv »

Sagoes wrote: April 19th, 2022, 12:22 am Recently for some reason it no longer shows CPU usage %. Just shows 0.0%, but shows usage in task manager. I have all external applications checked off and still can't figure out why the rainmeter widget won't calculate usage but everything else works. I have full version of AIDA and it was working before. 12700K with Msi z690 Edge
Try this to fix the issue:
https://github.com/SilverAzide/Gadgets/wiki/HOW-TO-Fix-your-Performance-Counters-database
takius
Posts: 3
Joined: February 15th, 2017, 5:59 pm

Re: Rainformer 3.2 AIDA64 Edition

Post by takius »

...