It is currently April 12th, 2021, 3:21 am

⭐ Weather.com

Weather skins
User avatar
pul53dr1v3r
Posts: 433
Joined: July 30th, 2014, 10:30 am

Re: ⭐ Weather.com

Post by pul53dr1v3r »

the issue affected my machine several times up to now, and i figured out that deleting only cookies fix the issue, but i don't see a reason why not to delete all the IE data as most of us don't use the browser at all.

CLOSE RAINMETER before any of the methods.
1) An easy tutorial how to do it in Windows 10, without need for a 3rd party software:
Image

Click "Open image in new tab" if click on the image doesn't enlarge it.

2) If 1st method doesn't work, try to do it with CCleaner (download):
Image

3) If neither the 2nd method works, try to open the files location manually and delete all the files:
Image

At the end, REFRESH RAINMETER at least once.
Sometimes you have to refresh it more than once to get it works again as it creates new cookies and temp files. Don't hesitate to repeat any of the procedures.
Last edited by pul53dr1v3r on May 27th, 2020, 8:56 pm, edited 2 times in total.
gerryex
Posts: 37
Joined: January 14th, 2018, 8:12 pm

Re: ⭐ Weather.com

Post by gerryex »

ITS NOT WORKING AGAIN!!!!!

The skin called Weather.com and the weather skin from the Gadgets collection stopped working again this afternoon - they were working just fine this morning. I tried to use the Internet Properties to delete the IE files and that did not work. I tried CCleaner the same way as I got it to fix last time and that did not work. I then tried to delete the files manually and some files were deleted but some I could not delete. I didn't get any error message but not all the file were deleted.

I then ran the weather skin called Yahoo.com and its running just fine.

I saw another post that said his skins were still not working after trying the posted methods.

So it seems there still is a problem with Weather.com based skins and I'm hoping a more permanent can be found.

Thanks,
Gerry
Gregory2001
Posts: 81
Joined: May 28th, 2010, 2:29 pm

Re: ⭐ Weather.com

Post by Gregory2001 »

That worked. Thanks a lot.
User avatar
Yincognito
Posts: 3052
Joined: February 27th, 2015, 2:38 pm
Location: Terra Yincognita

Re: ⭐ Weather.com

Post by Yincognito »

Yep, it's not working again, and not just for me, as seen here. I think that if the problem is the IE cookies, a way to prevent IE from creating those weather.com or whatever cookies again should accompany the (temporarily) working solution that pul53dr1v3r posted earlier...
gerryex
Posts: 37
Joined: January 14th, 2018, 8:12 pm

Re: ⭐ Weather.com

Post by gerryex »

Yincognito wrote: May 26th, 2020, 10:15 pm Yep, it's not working again, and not just for me, as seen here. I think that if the problem is the IE cookies, a way to prevent IE from creating those weather.com or whatever cookies again should accompany the (temporarily) working solution that pul53dr1v3r posted earlier...
But i tried to delete the cookies and skins based on Weather.com still do not work!
dvo
Posts: 1030
Joined: February 7th, 2016, 6:08 am

Re: ⭐ Weather.com

Post by dvo »

But i tried to delete the cookies and skins based on Weather.com still do not work!
i tried? or you did or you don't
and skin removing is not anyware said to do...... without the skin how do you know if it's working or not?
Last edited by dvo on May 26th, 2020, 10:26 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Yincognito
Posts: 3052
Joined: February 27th, 2015, 2:38 pm
Location: Terra Yincognita

Re: ⭐ Weather.com

Post by Yincognito »

gerryex wrote: May 26th, 2020, 10:17 pm But i tried to delete the cookies and skins based on Weather.com still do not work!
Yeah, but you said you couldn't delete all the files / cookies, so...
I hate to try this again, but I'll try pul53dr1v3r's solution one more time, and see what happens. If it doesn't work or the issue comes back yet again, I will examine the other options I already know they work. Thing is, they require time and effort to implement. :confused:
gerryex
Posts: 37
Joined: January 14th, 2018, 8:12 pm

Re: ⭐ Weather.com

Post by gerryex »

Yincognito wrote: May 26th, 2020, 10:25 pm Yeah, but you said you couldn't delete all the files / cookies, so...
I hate to try this again, but I'll try pul53dr1v3r's solution one more time, and see what happens. If it doesn't work or the issue comes back yet again, I will examine the other options I already know they work. Thing is, they require time and effort to implement. :confused:
Hi!

I tried it again and ran CCleaner several times and it said it deleted files but any skin using Weather.com is still not working. The skin using Yahoo.com IS working.

Gerry
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 21614
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: ⭐ Weather.com

Post by jsmorley »

I am still investigating, but it is possible that adding ForceReload=1 to the "parent" WebParser measure might make a difference here.

So what I did was:

1) Exit Rainmeter
2) Clean out IE using Internet Options
3) Open WeatherComJSONMeasures.inc from the skin's @Resource folder
4) Replace the measure [@EntireSiteSuperParent] with:

Code: Select all

[@EntireSiteSuperParent]
Measure=WebParser
URL=#URLSite#
UserAgent=Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:77.0) Gecko/20100101 Firefox/77.0
ForceReload=1
DecodeCharacterReference=1
UpdateRate=#UpdateRate#
LogSubstringErrors=0
RegExp=(?siU)^(.*)$
StringIndex=1
FinishAction=[!EnableMeasureGroup Parents]
;Debug=2
;Debug2File=#@#EntireSite.txt
5) Save the file, then restart Rainmeter.


https://docs.rainmeter.net/manual/measures/webparser/#ForceReload

This has seemed (so far) to stabilize the situation for me. I'd be interested in what happens for others.

In theory, that setting is supposed to force the Internet Explorer API to "skip" using any cache, and insist on a fresh copy of the site each time.
User avatar
SilverAzide
Rainmeter Sage
Posts: 1203
Joined: March 23rd, 2015, 5:26 pm

Re: ⭐ Weather.com

Post by SilverAzide »

jsmorley wrote: May 26th, 2020, 10:37 pm This has seemed (so far) to stabilize the situation for me. I'd be interested in what happens for others.
I tried the same thing...

Code: Select all

UserAgent=Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:77.0) Gecko/20100101 Firefox/77.0
ForceReload=1
...but it didn't work for me. I tried the recommendation of going into Internet Options > General > Settings > View files, and deleting everything and THAT did the job. Note that there were files in that folder even AFTER clearing everything...
Gadgets Wiki GitHub More Gadgets...