It is currently September 24th, 2020, 4:35 am

Problem with WeatherComCodes

Help with creating, editing & fixing problems with skins
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 21386
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: Problem with WeatherComCodes

Post by jsmorley »

pbutler6 wrote: September 10th, 2020, 3:24 pm Could it be that the !ActivateCongfig bang doesn't like my ampersand in Sun & Moon?
No, it will have no issue with that.
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 21386
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: Problem with WeatherComCodes

Post by jsmorley »

Are you quite sure you have done a "refresh all" or exited and restarted Rainmeter since you added those folders?

Shit. That's going to be the issue. I should have thought of that straight off. Rainmeter won't see any new folders or .ini files until you refresh the entire app.
pbutler6
Posts: 71
Joined: April 27th, 2020, 8:10 pm

Re: Problem with WeatherComCodes

Post by pbutler6 »

Ah! got it. I had a folder for old versions called Sun & Moon - old. I deleted it, reloaded Rainmeter, and now it works.

Since the old Sun & Moon.ini was not loaded, I'm not sure why that should make a difference.
pbutler6
Posts: 71
Joined: April 27th, 2020, 8:10 pm

Re: Problem with WeatherComCodes

Post by pbutler6 »

Whoops! I spoke too soon. The location skin has little squares at the bottom.
Screenshot 2020-09-10 113532.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
pbutler6
Posts: 71
Joined: April 27th, 2020, 8:10 pm

Re: Problem with WeatherComCodes

Post by pbutler6 »

You're right. It is just the refresh. I added back the Sun & Sin - old folder, did a restore, and the menu comes up. Still with the little rectangles.)
Screenshot 2020-09-10 114940.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
pbutler6
Posts: 71
Joined: April 27th, 2020, 8:10 pm

Re: Problem with WeatherComCodes

Post by pbutler6 »

Neither location skin actually works. I can't enter any location other thanAuburn. When I enter a new location, the refresh button just return to Auburn.


-- Just downloaded a new copy of Weather.COm for DeviantArt. It still doesn't work.
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 21386
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: Problem with WeatherComCodes

Post by jsmorley »

pbutler6 wrote: September 10th, 2020, 3:56 pm Neither location skin actually works. I can't enter any location other thanAuburn. When I enter a new location, the refresh button just return to Auburn.


-- Just downloaded a new copy of Weather.COm for DeviantArt. It still doesn't work.
You need the Fonts folder from @Resources in the other skin put in the @Resources folder of this skin.
pbutler6
Posts: 71
Joined: April 27th, 2020, 8:10 pm

Re: Problem with WeatherComCodes

Post by pbutler6 »

Thanks. That fixes the icons, but the skin is still stuck on Auburn.

Once you know the fix, the reason for the problem becomes so simple.
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 21386
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: Problem with WeatherComCodes

Post by jsmorley »

pbutler6 wrote: September 10th, 2020, 4:39 pm Thanks. That fixes the icons, but the skin is still stuck on Auburn.

Once you know the fix, the reason for the problem becomes so simple.
Be sure that after you put in some value for the location, you hit ENTER before you click the search icon.
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 21386
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: Problem with WeatherComCodes

Post by jsmorley »

test1.gif
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.