It is currently November 15th, 2019, 3:55 am

Set weather location Permanetly?

General topics related to Rainmeter.
Jwhite8055
Posts: 2
Joined: March 20th, 2018, 11:54 am

Set weather location Permanetly?

Jwhite8055 » March 20th, 2018, 12:02 pm

Like many, I use a proxy server to access the internet. While Weather works perfectly, it gives me the weather for the location of my proxy server and not my local city. Can this be fixed, can the weather location be set to a specific location?
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 19710
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: Set weather location Permanetly?

jsmorley » March 20th, 2018, 12:05 pm

I don't know what skin you are using, almost all of them have you "hard code" the location to begin with, so it's a non-issue. If you have a weather skin that is dynamically going out and "guessing" your location code from your lat/long or some other factor, then we would need to look at it to see how it could be adjusted.
Jwhite8055
Posts: 2
Joined: March 20th, 2018, 11:54 am

Re: Set weather location Permanetly?

Jwhite8055 » March 21st, 2018, 12:29 am

Hmmm, I somehow seemed to have downloaded an older version (4.0) I can see that the newer version 4.1 final has an option to set the location. I'm guessing it solves my problem.

Thanks for responding tho.
Peace.