It is currently April 3rd, 2020, 9:39 am

⭐ Weather.com

Post your work-in-progress and completed skins to share and discuss.
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 20433
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: ⭐ Weather.com

Post by jsmorley »

Nekayah wrote:
February 22nd, 2020, 7:29 pm
dssdf.png

This is what it looks like when I try to search. I hit enter after each field, I click magnifying glass. Clicking the No results link just opens google maps on my city and says it can't find the location, in the left bar. Clicking the circular arrow button does nothing. Clicking X exits the form.
I assume you are getting some errors in About / Log ?
Nekayah
Posts: 9
Joined: February 18th, 2020, 11:45 am

Re: ⭐ Weather.com

Post by Nekayah »

jsmorley wrote:
February 22nd, 2020, 7:28 pm
Well... It's working fine that way. What version of Rainmeter are you using?

Go to About / Version from the context menu and "Copy to clipboard". Paste here.
Well, I'm embarrassed. That may be it.

Rainmeter 4.3.1.3321 (64-bit)
Language: English (1033)
Build time: 2019-09-22 7:26:11
Commit Hash: 0ba4dfc4

I'll try updating Rainmeter.
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 20433
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: ⭐ Weather.com

Post by jsmorley »

Nekayah wrote:
February 22nd, 2020, 7:31 pm
Well, I'm embarrassed. That may be it.

Rainmeter 4.3.1.3321 (64-bit)
Language: English (1033)
Build time: 2019-09-22 7:26:11
Commit Hash: 0ba4dfc4

I'll try updating Rainmeter.
Should be fine with Rainmeter 4.3.1...
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 20433
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: ⭐ Weather.com

Post by jsmorley »

You running a proxy server or a VPN on your system?
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 20433
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: ⭐ Weather.com

Post by jsmorley »

I'd be interested to see the log, I'm betting you are getting errors of some kind.
Nekayah
Posts: 9
Joined: February 18th, 2020, 11:45 am

Re: ⭐ Weather.com

Post by Nekayah »

jsmorley wrote:
February 22nd, 2020, 7:28 pm
Well... It's working fine that way. What version of Rainmeter are you using?
Ok, so I got it to work, after installing the Rainmeter Beta version.

I tried installing the latest final version of Rainmeter first, and it still didn't work. I don't normally install beta versions of programs, but use the last stable "normal" version.
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 20433
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: ⭐ Weather.com

Post by jsmorley »

That's super weird. Nothing about that skin requires anything we have changed in the beta, and when I install 4.3.1 on my system, it works fine.

I would close the skin, then install 4.3.1, then open the skin again.
Nekayah
Posts: 9
Joined: February 18th, 2020, 11:45 am

Re: ⭐ Weather.com

Post by Nekayah »

jsmorley wrote:
February 22nd, 2020, 7:40 pm
That's super weird. Nothing about that skin requires anything we have changed in the beta, and when I install 4.3.1 on my system, it works fine.

I would close the skin, then install 4.3.1, then open the skin again.
Ok, now that works too.... Ugh, sorry for wasting your time (and mine). The log did not give any errors, it was just notices that weather was refreshing. Unless someone else has the problem, I probably wouldn't worry about it. Maybe it's because I previously tried out many versions of weather skins? I have no idea what went wrong here, some sort of cache thing? I'm not a coder, I just tinker with what I can guess at.
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 20433
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: ⭐ Weather.com

Post by jsmorley »

I think I see the issue. If you hammer the "Search" button while it is still in the middle of going out and getting results from the previous search, it can hang WebParser. That requires restarting Rainmeter entirely.

I was able to duplicate this on my system by beating up on the Search button.

I think I need to modify this so it "disables" the search button while it is in the middle of searching... It can take a couple of seconds to complete the search of the database and return results.
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 20433
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: ⭐ Weather.com

Post by jsmorley »

So you certainly didn't waste my time. This was a good catch...