It is currently July 10th, 2020, 7:46 pm

This is weird! - Says no registered users!

Discussion about the documentation, main Rainmeter site and forums.
User avatar
DanDaBear
Posts: 42
Joined: February 23rd, 2018, 3:12 am
Location: United States

This is weird! - Says no registered users!

Post by DanDaBear »

So I'm logged in, I've read the new posts and as I am about to leave, I notice:

Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

What am I?
Never underestimate the power of stupid! :D
User avatar
balala
Rainmeter Sage
Posts: 11001
Joined: October 11th, 2010, 6:27 pm
Location: Gheorgheni, Romania

Re: This is weird! - Says no registered users!

Post by balala »

DanDaBear wrote:
March 25th, 2020, 6:18 pm
So I'm logged in, I've read the new posts and as I am about to leave, I notice:

Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

What am I?
Right now for me there are two online users: you and me:
WhoIsOnline.png
So, you are an online user.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
SCR
Posts: 51
Joined: April 15th, 2015, 11:13 pm

Re: This is weird! - Says no registered users!

Post by SCR »

Same thing happened to me, again. I thought I got this fixed but I guess not.

Couldn't sign out, session match issue. Didn't show me as on line, couldn't post.

I deleted all cookies and history and remained the same. A reboot seems to have fixed it for now.
User avatar
Brian
Developer
Posts: 2024
Joined: November 24th, 2011, 1:42 am
Location: Utah

Re: This is weird! - Says no registered users!

Post by Brian »

We banned you all!!

Just kidding.

This "session" issue comes up (sometimes in streaks) occasionally and sometimes fixes itself, but sometimes we have to purge the session cache and log everyone out.

-Brian
User avatar
balala
Rainmeter Sage
Posts: 11001
Joined: October 11th, 2010, 6:27 pm
Location: Gheorgheni, Romania

Re: This is weird! - Says no registered users!

Post by balala »

Yesterday (march 25) I also experienced similar problems. Couldn't post, always told me I'm not logged in. I logged, then again, I1m still not logged. Tried on different computers, with different browsers, including Edge, Chrome, IE, but simply didn't succeed. Finally I renounced. An hour later, suddenly everything has been fixed, and finally could start posting.
dvo
Posts: 818
Joined: February 7th, 2016, 6:08 am

Re: This is weird! - Says no registered users!

Post by dvo »

had the same issue .... this morning... :D clean all and all browser closed and reboot then wait untill the session closes.... on the server :D
try again after a while.... 15min or so...
User avatar
balala
Rainmeter Sage
Posts: 11001
Joined: October 11th, 2010, 6:27 pm
Location: Gheorgheni, Romania

Re: This is weird! - Says no registered users!

Post by balala »

dvo wrote:
April 4th, 2020, 9:05 am
had the same issue .... this morning... :D clean all and all browser closed and reboot then wait untill the session closes.... on the server :D
try again after a while.... 15min or so...
And? No registered user and no guests?
dvo
Posts: 818
Joined: February 7th, 2016, 6:08 am

Re: This is weird! - Says no registered users!

Post by dvo »

i'm back in now i could not get in ... with good login ... i think it's a session problem ...
User avatar
balala
Rainmeter Sage
Posts: 11001
Joined: October 11th, 2010, 6:27 pm
Location: Gheorgheni, Romania

Re: This is weird! - Says no registered users!

Post by balala »

dvo wrote:
April 4th, 2020, 9:47 am
i'm back in now i could not get in ... with good login ... i think it's a session problem ...
See Brian's reply above.