It is currently October 16th, 2018, 11:56 pm

Profile Avatar Issue (in the right place for this?)

Discussion about the documentation, main Rainmeter site and forums.
User avatar
Mor3bane
Posts: 542
Joined: May 7th, 2016, 7:32 am

Profile Avatar Issue (in the right place for this?)

Mor3bane » January 1st, 2017, 12:46 am

Hi,
I am currently experiencing an issue where I am not able to upload a new profile picture.

Clicking on the "upload" "browse" button has no effect.

Maybe I flashed through something back when I joined, but alas, now I am avatarless. :o
My DevArt Gallery

There are many ways to be different - there is only one way to be yourself
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 18088
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Mt. Vernon, Virginia, USA

Re: Profile Avatar Issue (in the right place for this?)

jsmorley » January 1st, 2017, 1:01 am

1.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
Mor3bane
Posts: 542
Joined: May 7th, 2016, 7:32 am

Re: Profile Avatar Issue (in the right place for this?)

Mor3bane » January 1st, 2017, 1:14 am

Hi jsmorley,

Yes, I am accessing that page.

Image
My DevArt Gallery

There are many ways to be different - there is only one way to be yourself
User avatar
Mor3bane
Posts: 542
Joined: May 7th, 2016, 7:32 am

Re: Profile Avatar Issue (in the right place for this?)

Mor3bane » January 1st, 2017, 1:16 am

Also, which image linker do you use - mine is all clumsy and advertisement-y?
My DevArt Gallery

There are many ways to be different - there is only one way to be yourself
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 18088
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Mt. Vernon, Virginia, USA

Re: Profile Avatar Issue (in the right place for this?)

jsmorley » January 1st, 2017, 1:21 am

Generally, I just "attach" images to the post here.
2.png
Not sure what the issue is you are having. You might try a different browser... I'm using Google Chrome because, well... are there any others?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
Mor3bane
Posts: 542
Joined: May 7th, 2016, 7:32 am

Re: Profile Avatar Issue (in the right place for this?)

Mor3bane » January 1st, 2017, 7:26 am

I'll try chrome - I switched to firefox as I have founf the add-ons are less demanding when loading the program than they are in chrome.

I also use chrome, for situations like this and vice versa.
My DevArt Gallery

There are many ways to be different - there is only one way to be yourself
User avatar
Mor3bane
Posts: 542
Joined: May 7th, 2016, 7:32 am

Re: Profile Avatar Issue (in the right place for this?)

Mor3bane » January 1st, 2017, 7:35 am

Yep - chrome worked fine :) :thumbup:
My DevArt Gallery

There are many ways to be different - there is only one way to be yourself
allenwood
Posts: 2
Joined: February 10th, 2017, 3:36 pm
Location: Pakistan

Re: Profile Avatar Issue (in the right place for this?)

allenwood » February 14th, 2017, 11:17 am

Mor3bane wrote:Hi,
I am currently experiencing an issue where I am not able to upload a new profile picture.

Clicking on the "upload" "browse" button has no effect.

Maybe I flashed through something back when I joined, but alas, now I am avatarless. :o
Sometime i was too facing the same problem but to upload or brows anything, I think that was a system cache problem. Yes after changing the browser i can upload anything