It is currently September 19th, 2021, 2:40 am

Rainformer 2.9.3 AIDA64 Edition

A package of skins with a "theme" or by a single author
User avatar
pul53dr1v3r
Posts: 437
Joined: July 30th, 2014, 10:30 am

Re: Rainformer 2.9.3 AIDA64 Edition

Post by pul53dr1v3r »

Jiipper wrote: March 19th, 2021, 7:25 am Hi,

I have been using rainformer for a year now and saw that someone made a fps counter to it at deviantart.
I tried to make my own but, it didnt go as planned. I installed RTSS and found the registery key for it but, im not good at making those skins come to alive. :confused:

Are you planning to implement fps counter in future versions or should i just forget about it?
Also that water temp skin is interesting. (and in hopes of getting it too).

Thanks for this awesome skin anyway!!
Hi. I'll try to add it in the next 2 releases of the gadgets.
Jiipper
Posts: 2
Joined: March 19th, 2021, 7:15 am

Re: Rainformer 2.9.3 AIDA64 Edition

Post by Jiipper »

pul53dr1v3r wrote: March 21st, 2021, 6:38 pm Hi. I'll try to add it in the next 2 releases of the gadgets.
Much appreciated thank you!!
Sir BLaDE
Posts: 2
Joined: March 16th, 2021, 9:29 am

Re: Rainformer 2.9.3 AIDA64 Edition

Post by Sir BLaDE »

pul53dr1v3r wrote: March 16th, 2021, 4:20 pm I just tested the latest beta and there's no difference in the Sensor names in the Registry, just some optimization's made.
Make sure have you checked the CPU Temperature box in AIDA64 Settings => External application.
Image
If you did it but still no result, open "Registry Editor" (WinKey + R then type "regedit", or just type "regedit" in Windows 10 Start menu), run it and go to Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\FinalWire\AIDA64\SensorValues, then search for CPU Temperature related sensor name. In most cases it is TCPU, for values Value.TCPU.
Image

If there isn't that sensor name, it can be some of these: Value.TCPUDIO, Value.TCPUPKG, Value.TCPUSOCK and you will have to edit the CPU Temp measure in the skin (very simple). Open the skin's code, find [MCPUTemp] measure (use Ctrl+F to find it) and replace RegValue=Value.TCPU to the one you see in the Registry, for instance RegValue=Value.TCPUPKG.

I'll make this simpler... For now that's what you have to do.
Yes, I'm sorry I meant gpu. Right now on Nvidia it's TGPU1 at least in my RTX 3080.
Thanks for the fix.
p1982
Posts: 1
Joined: September 15th, 2021, 8:49 am

Re: Rainformer 2.9.3 AIDA64 Edition

Post by p1982 »

I have latest aida and rainmeter but GPU temp shows 0. I have rtx380. How can i fix this?

Image Image Image
User avatar
mmxiv
Posts: 17
Joined: February 14th, 2021, 5:48 pm

Re: Rainformer 2.9.3 AIDA64 Edition

Post by mmxiv »

p1982 wrote: September 15th, 2021, 8:55 am I have latest aida and rainmeter but GPU temp shows 0. I have rtx380. How can i fix this?

Image Image Image
I think there is answer to your question already: https://www.deviantart.com/comments/1/444287665/4936806359