It is currently January 16th, 2021, 8:45 am

ATI Plugin

Share and get help with Plugins and Addons
dotnet
Posts: 78
Joined: September 15th, 2011, 10:59 am

Re: ATI Plugin

Post by dotnet »

if you want a Set Speed with RPM, i can make fast, but I think this makes no sense.

Or you want Set the exactly RPM like 4927RPM or 1293RPM :O

Greetz
User avatar
serjsilva
Posts: 13
Joined: June 19th, 2011, 8:52 pm

Re: ATI Plugin

Post by serjsilva »

Just tried the plugin/skin

I'm using it to monitor an ATI Mobility 4530 and have the latest drivers (11.9)

However, the plugin is not showing the GPU temperature. It says "not supported". Do you know why? Everything else is working fine! (except for the fan rpm, but that is a problem of the card, since it doesn't appear on gpu-z either).



And thanks for the plugin! I think it's a very useful one =)
dotnet
Posts: 78
Joined: September 15th, 2011, 10:59 am

Re: ATI Plugin

Post by dotnet »

THX for information.

I wrote AMD, but no answer.
i wrote AMD to see which cards have functions.
No Answere until now.

The HD5XXX and HD6XXX get this Temperature... So HD4XXX not or only mobile, i don't now.

The Other Measures are ok... OK :)
And Bangs?

Not Supportet means that the DLL get an Error from the ATI-DLL thats not supporten, SORRY :)

I can get this from the I2C Bus too, but this during more time for me...

I can send you a Message if I have implement and you can test if this works for you :)

Greetz
User avatar
serjsilva
Posts: 13
Joined: June 19th, 2011, 8:52 pm

Re: ATI Plugin

Post by serjsilva »

My GPU is quite limited and since I cannot set the speed of its fans, I wasn't able to use the Bangs. For that you will have to wait for the feedback of other users.

If you implement that reading feature from the I2C Bus, just tell me something and I'll gladly test it =)
dotnet
Posts: 78
Joined: September 15th, 2011, 10:59 am

Re: ATI Plugin

Post by dotnet »

The Bangs just work fine with my HD6970.

Works on all HD6XXX and I think on HD5XXX too.

I wait, but users don't write here...
switch33
Posts: 1
Joined: October 16th, 2011, 5:25 pm

Re: ATI Plugin

Post by switch33 »

Nice plugin, gave this plugin a try as I'm looking for something like this.

On my 6950 crossfire setup I notice the following:
1. GPU clock shows 250 MHz instead of 900 MHz
2. Memory clock shows 150 MHz instead of 1400 MHz
3. Shows fan speed RPM as not supported.

Voltages, Activity, and FanSpeedPercent all appear to be accurate.

Also it doesn't appear to differentiate the 2 cards so I'm assuming it only supports single card setups at the moment.
dotnet
Posts: 78
Joined: September 15th, 2011, 10:59 am

Re: ATI Plugin

Post by dotnet »

the 2 Betas only work with one card.
next beta works with crossfire.

pls test next beta
dotnet
Posts: 78
Joined: September 15th, 2011, 10:59 am

Re: ATI Plugin

Post by dotnet »

i don't know why this values are there, but have you test it with furmark or anything else?

The clocks on Desktop are on PerfLevel Zero and underclocked by the Chip self.

Under load the Card goes in PerfLevel 2 and the Clocks goes up, right?

Pls send me the values on Idle (And the displayed PerfLevel) and under fully Load (Like Furkark) with PerfLevel.

I must know this Pls

THX
dotnet
Posts: 78
Joined: September 15th, 2011, 10:59 am

Re: ATI Plugin

Post by dotnet »

Have you a overclocked card or have you overclocked it?

The 6950 have
800Mhz Chiptakt and 1250Mhz MemTakt!?!

Crossfire with two HD6950 and the same?!?
Wrecklesspunk
Posts: 10
Joined: April 8th, 2011, 2:26 am

Re: ATI Plugin

Post by Wrecklesspunk »

I will test the crossfire version when you release it

at the moment i am using this plugin http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=319558
witch I've used in 4 skins now the problem is that you need to install MSI Afterburner

But if yours works without any other program that's great! :)

Can't wait to test it!

Currently I'm using 2x 5770 crossfire, on the 'AMD Rage patch (11.10 v2)'...

Cheers :)