It is currently April 8th, 2020, 2:15 am

AudioLevel

Share and get help with Plugins and Addons
User avatar
dgrace
Developer
Posts: 265
Joined: June 28th, 2014, 8:32 am
Location: Tokyo, Japan

Re: New Plugin: AudioLevel

Post by dgrace »

It's good stuff - I like all the config options. Bigger than I have space for on my desktop, but I'm really happy to see the plugin is useful!

Cheers,

dave
drakulaboy
Posts: 165
Joined: June 29th, 2014, 8:35 pm

Re: New Plugin: AudioLevel

Post by drakulaboy »

cfixd it's working nice, updated to latest version of plugin
dgrace keep up the good work, hoping that i will see more info or a little manual for it :thumbup:
User avatar
dgrace
Developer
Posts: 265
Joined: June 28th, 2014, 8:32 am
Location: Tokyo, Japan

Re: New Plugin: AudioLevel

Post by dgrace »

drakulaboy wrote:cfixd it's working nice, updated to latest version of plugin
dgrace keep up the good work, hoping that i will see more info or a little manual for it :thumbup:
Check the post on page 1 - I wrote up all the docs there. Every parameter and setting. Let me know if there's still questions. I haven't touched it in a few weeks; I don't think there's any new features I'd add at this point.

Cheers,

dave
MetalCactuar
Posts: 5
Joined: April 7th, 2013, 12:21 am

Re: New Plugin: AudioLevel

Post by MetalCactuar »

Just wanted to say thanks David for your hard work on this plugin, been wanting this for aaaaagges :D

Also posting the visualizer i created using it. :D

http://metalcactuar.deviantart.com/art/Visualizer-v0-1-481728436

Thanks again

MetalCactuar
hadoujkf
Posts: 1
Joined: September 13th, 2014, 3:04 am

Re: New Plugin: AudioLevel

Post by hadoujkf »

I created some stuff, hope you like it
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
Seahorse
Posts: 1220
Joined: June 9th, 2010, 5:56 pm
Location: Locks heath, UK

Re: New Plugin: AudioLevel

Post by Seahorse »

Test.gif
The pink is in the text is just corruption generating the GIF, can't see it on the actual skin. This is my test round player for Dashboard which autoscales but clearly I have some work to do with the fonts.

Biggest issue is the need to slap an Updatedivider on just about everything in the skin to keep CPU use down, there does not seem an elegant way to do this other than paste

Code: Select all

UpdateDivider=10
on literally every meter and measure less the ones for the VU Meters. Now that AudioLevel is part of Rainmeter, can we please have a look at either an

Code: Select all

UpdateMultiplyer
which could then only be applied to VU meters & measures or a way of AudioLevel being treated as a special case and getting

Code: Select all

AudioRate=xx
added to [Rainmeter] Section?

Perhaps there is another approach that can be used I am missing, but if not, there needs to be a suitable, documented method of dealing with this issue.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
"Regrettably your planet is one of those scheduled for demolition"
Mike

My Skins at DeviantArt

NoWay_To_HeaVeN
Posts: 20
Joined: December 19th, 2011, 12:28 pm

Re: New Plugin: AudioLevel

Post by NoWay_To_HeaVeN »

FR:
Bonjour,
Je cherche a changer l'orientation pour un vu metre horizontal,
par défaut, Gauche à droite, que je souhaiterai changer en Droite à gauche.
Skin de base celui de Drakulaboy v: 1.0.0

Google Translation:
Hello,
I am looking to change the orientation for a given meter horizontal,
by default, left to right, I will wish that change Right to Left.
Skin base of the Drakulaboy v: 1.0.0

Edit : Idiot !!!
Flip Default: 0
If set to 1, the direction of the bar is flipped.
Windows 10 Pro 64-bit (build 14393) / AMD FX-8350 / RAM 16 Go / GTX960-4Go - R7 360-2Go
Rainmeter :4.0.0 beta r2722 64-bit (Dec 4 2016)
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 20457
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: New Plugin: AudioLevel

Post by jsmorley »

This demonstrates the Flip=1 option for Bar meters:
SoundLevelSpectrum_1.0.rmskin
SoundLevelSpectrum.gif
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 20457
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: New Plugin: AudioLevel

Post by jsmorley »

Seahorse wrote: Biggest issue is the need to slap an Updatedivider on just about everything in the skin to keep CPU use down, there does not seem an elegant way to do this other than paste

Code: Select all

UpdateDivider=10
on literally every meter and measure less the ones for the VU Meters. Now that AudioLevel is part of Rainmeter, can we please have a look at either an

Code: Select all

UpdateMultiplyer
which could then only be applied to VU meters & measures or a way of AudioLevel being treated as a special case and getting

Code: Select all

AudioRate=xx
added to [Rainmeter] Section?
We have added a new DefaultUpdateDivider option in the most recent Rainmeter beta, which should address this for you.
User avatar
Seahorse
Posts: 1220
Joined: June 9th, 2010, 5:56 pm
Location: Locks heath, UK

Re: New Plugin: AudioLevel

Post by Seahorse »

Thank you Sir. 8-)
"Regrettably your planet is one of those scheduled for demolition"
Mike

My Skins at DeviantArt