It is currently December 15th, 2019, 11:47 am

[D2D][Fixed] Issue with transparency?

Backwards compatibility issues related to the conversion of Rainmeter to D2D.
User avatar
Axinoe
Posts: 12
Joined: April 27th, 2018, 10:52 pm

[D2D][Fixed] Issue with transparency?

Axinoe » August 2nd, 2018, 8:45 am

When I set transparency of a skin to ~100%, and make it fade in on hover, the skin doesn't seem to behave correctly. It fades out when it shouldn't, and isn't being reliable.

Here's a test volume skin.
Set the transparency to ~100% and fade in on hover.

Code: Select all

[Rainmeter]
Update=1000
AccurateText=1

[Metadata]
Name=
Author=
Information=
Version=
License=Creative Commons Attribution - Non - Commercial - Share Alike 3.0

[Variables]
SetLo=18
SetMed=27
SetHi=36
[MeasureWin7Audio]
Measure=Plugin
Plugin=Win7AudioPlugin

[Meter]
Meter=Image
W=34
Y=18
SolidColor=0,0,0,1
[MeterStringl]
Meter=Shape
X=4
Y=4
Shape=Rectangle 0,0,6,6 | StrokeWidth 0 | Fill Color FFFFFF
LeftMouseUpAction=!CommandMeasure "MeasureWin7Audio" "SetVolume #SetLo#"
[MeterStrinmg]
X=14
Y=4
Meter=Shape
Shape=Rectangle 0,0,6,6 | StrokeWidth 0 | Fill Color FFFFFF
LeftMouseUpAction=!CommandMeasure "MeasureWin7Audio" "SetVolume #SetMed#"
[MeterStringh]
X=24
Y=4
Meter=Shape
Shape=Rectangle 0,0,6,6 | StrokeWidth 0 | Fill Color FFFFFF
LeftMouseUpAction=!CommandMeasure "MeasureWin7Audio" "SetVolume #SetHi#"
User avatar
Brian
Developer
Posts: 1932
Joined: November 24th, 2011, 1:42 am
Location: Utah

Re: Issue with transparency?

Brian » August 2nd, 2018, 8:17 pm

This *should* be fixed with r3217. Turns out the issue was the same as: https://forum.rainmeter.net/viewtopic.php?p=150740#p150740

Thanks for reporting!

-Brian