It is currently April 1st, 2020, 7:53 am

[Solved] Lock the whole Rainmeter in place ?

Get help with installing and using Rainmeter.
Jxl
Posts: 4
Joined: November 23rd, 2010, 8:38 am

[Solved] Lock the whole Rainmeter in place ?

Post by Jxl »

Hello everyone. I hope I am in the good section of the forum to ask my question.

I just would like to know how I can lock the software so that all my features doesnt move when I accidently clik with my mouse on them.

Hope I am clear :)

Thanks in advance.

François
User avatar
Chewtoy
Moderator
Posts: 1010
Joined: June 10th, 2009, 12:44 pm
Location: Sweden

Re: Lock the whole Rainmeter in place ?

Post by Chewtoy »

Right click on the skin -> Settings -> Uncheck "Draggable".
I don't think, therefore I'm not.
Jxl
Posts: 4
Joined: November 23rd, 2010, 8:38 am

Re: Lock the whole Rainmeter in place ?

Post by Jxl »

Thanks for the quick answer ! And another question incoming :)

Ok, its is possible to put all the skins "undraggable" at once ?
User avatar
jsmorley
Developer
Posts: 20426
Joined: April 19th, 2009, 11:02 pm
Location: Fort Hunt, Virginia, USA

Re: Lock the whole Rainmeter in place ?

Post by jsmorley »

Jxl
Posts: 4
Joined: November 23rd, 2010, 8:38 am

Re: Lock the whole Rainmeter in place ?

Post by Jxl »

Thank you Sir !